Fem flugor är fler än en liten stackare

Det var värst vad alla spraydatesnubbar vill gå på promenad! Fast det är ju skitbra; man måste inte sitta och stirra på varandra över en middag, man behöver inte boka upp sig för så lång tid, man är på en offentlig plats och bättrar samtidigt på stegen i stegräknartävlingen!
Nu måste jag faktiskt jobba lite.


Kommentarer
Baljan

Ikväll är du säkerligen på date för du finnes icke på msn. Vill ju höra om M. Hoho. PoK din tok (förresten, tacka ja till Melonens inbjudan)

En annan sak som är lite störande är att jag känner mig lite efter här på bloggen, vilket i sin tur har medfört att "Karin" är upptaget så jag måste alltid skriva Baljan så att du ska förstå att jag är jag. (Livet är inte lätt när det är svårt..) Puss.

2008-05-15 @ 23:00:51
morfar

Hej, det här verkar enda chansen att nå dig. Om du inte vet om det så är det fel på Telias GSM-nät och 3G-nät. Det är därför det strular.
Ha det.

2008-05-16 @ 19:34:08
sense the echo

Hej far. Jo jag hörde det till slut, på radion när jag gick in på Ica. Mycket tråkigt, för det betyder att jag missade Lies Pekingbesök och får äta middag själv. Suck. Teknikens tidevarv medför bara problem...
=)

2008-05-16 @ 19:37:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0