Dag fyra

Okej, så vem vill följa med mig på Markus Krunegård, Håkan Hellström (& Magnus Uggla) lördagen den 19 juli i Bergs slussar? Eva, kom igen nu då, jag vet att du vill! :) Plus att du nog är den enda som förstår min kärlek.


Kommentarer
Eva Braun

jag förstår ju din kärlek eftersom jag känner samma sak som du:) Jag trodde när jag pratade med dig för några dar sen att det skulle ordna sig och att jag kunde åka men jag lånade 1000 kr av pappa för några dar sen som redan börjar ta slut och det enda jag köpt är mat plus besöket i Sundborn i helgen. Jag har verkligen inte råd. Jag är såå ledsen för det, för jag hade jättegärna åkt! Går det lätt att färga till brunt tror du? För jag var och rådfrågade både på kicks och frissan häromdan och de avrådde från att göra själv. Man skulle tydligen ha i 3 paket röd toning först för att ta bort pigment som gör att det kan bli grönt och sen efter det färgar man brunt. Lät ju som att det nästan blir lika dyrt som att gå till frissan plus att det känns säkrare i det här fallet. Men vad vet jag..



puss

2008-07-08 @ 23:12:41
URL: http://jesuisevabraun.blogspot.com/
sense the echo

Well, jag har gjort det förr utan problem iaf. Jag tycker även att alla frisörer säger olika om allt. Vissa säger tex. att det är superviktigt att man använder deras dyra schampoon och grejer, medan andra säger att äh, det spelar faktiskt ingen större roll. (Fast om man ska välja det ena så bör man satsa på balsamet.) Men vad vet jag, de kanske känner ditt hår, vilket ju inte jag gör så...

Synd på konserten! Men jag vet. Jag har egentligen inte råd själv heller :(

Puss!

2008-07-08 @ 23:17:31
URL: http://sensetheecho.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0